Broneeri kohe!

Restoran Blu Holm üritused

Kallid restorani külalised!



31. mail 2019
toimub restoranis Blu Holm Itaalia Veinipeo 5-käiguline õhtusöök koos veinidega. Õhtusöögi menüü on koostanud restorani peakokk Marge Pajuste ja Viinamärdi talu juustumeister Denis Pratto. Seekordse õhtusöögi menüüs on aukohal Itaalia juustud: lehmapiimajuust Burrata, lambapiimajuustud Ricotta Fresca ja Crema Ricotta apelsiniga. 

Juustud on valmistatud meil siin Eestis, Tartu külje all asuvas Viinamärdi talus. Õhtusöögil osaleb ka juustutalu peremees Denis, kes tutvustab juuste ja soovi korral saab maitsvaid juuste koju kaasa osta. Toitude kõrvale sobivaid veine aitas valida ja pakub Teile Prike sommeljee Hannes Aedla.  

Info ja broneerimine telefonil 50 68 652 või bluholm@bluholm.ee.
Täname, kui teete broneeringud hiljemalt 17. maiks.

Itaalia veinipeo õhtusöök